Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hazard'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Admin
    • Forum Announcements
    • Forum Help and Suggestions
  • Technical
    • Engine
    • Cooling System
    • Gearbox & Overdrive
    • Drivetrain & Rear Axle
    • Electrical System
    • Bodywork & Fittings
    • Chassis, Suspension & Steering
    • Braking System
    • Fuel System
    • General
    • Tools
    • Parts Wanted
    • Interchangeable Parts
  • Me and My Cars
    • I thought I'd introduce myself
    • My car's history
    • My Triumph Restoration Project
    • My NON-Triumph cars
  • Members Chat
    • Meetings
    • International
    • Club Events
    • Other Events
    • Lounge Bar
    • Stolen
    • Spotted
    • Out and About in my car
    • Area 51
  • Downloads
    • 2021 Shop Catalogue
    • Technical Directory & Car Model Specs
  • Club Shop
    • Club Shop

Blogs

  • John Bonnett's Blog
  • Cookie's Blog
  • Kev Makin's Blog
  • andyblam's Blog
  • russ' Blog
  • Garry's Blog
  • DGC's Blog
  • JonseLucker's Blog
  • CJL1281's Blog
  • Robinson's Blog
  • Robinson's Blog
  • theestimator's Blog
  • buell's Blog
  • kasey's Blog
  • Stuart R's Blog
  • Nmuntzer's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • 69mk3's Blog
  • Yakooza2's Blog
  • vitessesteve
  • Brian Sculpher

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Cars Owned


TSSC Membership Number


Cars Owned

Found 2 results

  1. I have seen a few threads on the hazard and indicators and I have now joined the tearing my hair out club. I have changed the previous steering column from a Dolomite (as fitted by the PO) to a GT6, which has required some wiring changes – however I am stumped with the hazards / indicators. I have got to the point where the indicators will work! - however, when the hazards are on only the left indicators work. It is like the GW wire (as shown on the diagram) is missing – I have tried "jumping" the GW wire to the hazard flasher with mixed success. The hazards work but both right and left indicators work when indicating right or left or the indicators do work but the hazard light flashes at the same time. Any ideas would be much appreciated.
  2. I have fitted an aftermarket hazard light switch to my Herald which wires to the indicator feeds, 12v and 0v and interrupts the feed to the normal indicator flasher unit when pulled. When I pull it on the horn sounds! I'm nowhere near the purple earthing wires in the steering column or the permanent feed wires to the horns. WoThFk is going on? Can anyone explain what might be happening?
×
×
  • Create New...