Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'horn'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Admin
    • Forum Announcements
    • Forum Help and Suggestions
  • Technical
    • Engine
    • Cooling System
    • Gearbox & Overdrive
    • Drivetrain & Rear Axle
    • Electrical System
    • Bodywork & Fittings
    • Chassis, Suspension & Steering
    • Braking System
    • Fuel System
    • General
    • Tools
    • Parts Wanted
    • Interchangeable Parts
  • Me and My Cars
    • I thought I'd introduce myself
    • My car's history
    • My Triumph Restoration Project
    • My NON-Triumph cars
  • Members Chat
    • Meetings
    • International
    • Club Events
    • Other Events
    • Lounge Bar
    • Stolen
    • Spotted
    • Out and About in my car
    • Area 51
  • Downloads
    • 2021 Shop Catalogue
    • Technical Directory & Car Model Specs
  • Club Shop
    • Club Shop

Blogs

  • John Bonnett's Blog
  • Cookie's Blog
  • Kev Makin's Blog
  • andyblam's Blog
  • russ' Blog
  • Garry's Blog
  • DGC's Blog
  • JonseLucker's Blog
  • CJL1281's Blog
  • Robinson's Blog
  • Robinson's Blog
  • theestimator's Blog
  • buell's Blog
  • kasey's Blog
  • Stuart R's Blog
  • Nmuntzer's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • 69mk3's Blog
  • Yakooza2's Blog
  • vitessesteve
  • Brian Sculpher

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Cars Owned


TSSC Membership Number


Cars Owned

Found 4 results

  1. Hi Everyone. In response to the tremendous amount of help that I have received from the forum members over the past few weeks, I have decided to open a new thread to keep all my woes together. I hope that some of my problems will help other members as I try to put my Spitfire back on the road after being mothballed for over 20 years. The topics already covers elsewhere are faulty tail/brake lights, ceased clutch, refurbishment of the horns, strange symbols in wiring diagrams, carburetor cleaning and setting, and other stuff which I will edit in as it comes back to mind. I have also converted my original pump windscreen washer unit to electric and will post details of this is due course for anyone interested. My thanks go to (in no particular order) dougbgt6, pete lewis, casper, colin lindsay, bordfunker and everyone else who has contributed to my woes and offered so much help. Some items covered in this thread which may be of interest to others - Page numbers may change slightly as this index gets longer - Page numbers will be added as I find them along with other items. Adhesive Bonding - Pages 35-41 Blade Fuse Box - Page 32 Differential Front Oil Seal - Page 2 'Dustless' Sanding Device -- Page 42 Exhaust Supply & Fitting - Page 1 Fuel Pipe Gates Barricade - Page 49 Gutter, windscreen - Page 21 Hard Top Reconstruction - Page 42, 49 Heater Control Illumination - Page 39 Heater and plumbing - Page 9 Leaf Spring Garage Fitting Disaster - 24, 28 Bonnet Refurbishment - Page 41 onwards Pets - Page 43 Plumbing and Heating -Page 9 Radio (cheap oriental) - Page 37+ 39 plus others Sparkrite SX4000 (Electronic Ignition) - Page 32 Water Pump (Spitfire/Herald) - Page 1 Windscreen gutter - Page 21 Trunnions, Front, Cleaning Out - Page 1
  2. I have fitted an aftermarket hazard light switch to my Herald which wires to the indicator feeds, 12v and 0v and interrupts the feed to the normal indicator flasher unit when pulled. When I pull it on the horn sounds! I'm nowhere near the purple earthing wires in the steering column or the permanent feed wires to the horns. WoThFk is going on? Can anyone explain what might be happening?
  3. I have a high note horn unit which appears to be faulty off a 1972 MkIV Spitfire. It refuses to make any noise and when put into circuit on its own makes the horn relay judder. Its friend, the low note horn works perfectly on its own using the same contacts. Using an electrical meter, there is no resistance reading across the terminal of the faulty unit. Is it possible to open the horn unit to repair it or am I just going to get a modern replacement?
  4. Hi Guys, Recently my horn was working intermittently, and has now stopped working altogether. When the horn button is pressed, I can hear the relay click. but no horn. I have purchased a new relay from Rimmers, SRB402 (is this correct? Rimmers say yes) it has different pin numbers to the existing relay, and no matter which way I connect the wires, I get no sound from either from the relay or the horn. I have removed the horns, and cleaned the earth wire connections, also the wire to the steering rack. I have wired the horns directly to the battery, and they work fine. This problem is driving me mad, any help would be appreciated. Unfortunately my electrical knowledge is not good.
×
×
  • Create New...