Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no fuel'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Admin
    • Forum Announcements
    • Forum Help and Suggestions
  • Technical
    • Engine
    • Cooling System
    • Gearbox & Overdrive
    • Drivetrain & Rear Axle
    • Electrical System
    • Bodywork & Fittings
    • Chassis, Suspension & Steering
    • Braking System
    • Fuel System
    • General
    • Tools
    • Parts Wanted
    • Interchangeable Parts
  • Me and My Cars
    • I thought I'd introduce myself
    • My car's history
    • My Triumph Restoration Project
    • My NON-Triumph cars
  • Members Chat
    • Meetings
    • International
    • Club Events
    • Other Events
    • Lounge Bar
    • Stolen
    • Spotted
    • Out and About in my car
    • Area 51
  • Downloads
    • 2021 Shop Catalogue
    • Technical Directory & Car Model Specs
  • Club Shop
    • Club Shop

Blogs

  • John Bonnett's Blog
  • Cookie's Blog
  • Kev Makin's Blog
  • andyblam's Blog
  • russ' Blog
  • Garry's Blog
  • DGC's Blog
  • JonseLucker's Blog
  • CJL1281's Blog
  • Robinson's Blog
  • Robinson's Blog
  • theestimator's Blog
  • buell's Blog
  • kasey's Blog
  • Stuart R's Blog
  • Nmuntzer's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • 69mk3's Blog
  • Yakooza2's Blog
  • vitessesteve
  • Brian Sculpher

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Cars Owned


TSSC Membership Number


Cars Owned

Found 1 result

  1. Our Herald 13/60 has an intermittent problem with fuel flow stopping and the engine cutting out. This was diagnosed as a faulty fuel pump. We went to Rimmer Bros and they supplied a universal replacement fuel pump. It had a different arm that slots into the engine and they said this was not an issue. Unfortunately it has been and after a couple of breakdowns the AA helped and the man kindly called an old friend who explained that there are a variety of different specific pumps across the range of Heralds depending upon the engine. Apparently the universal one can slip a bit and not pump as it should. Can anyone advise what we can do. Is there anywhere where the original pump could maybe be refurbished - or a supplier that might have the correct one. Any help would be great. The car runs fine for hours and then just cuts out as the fuel is intermittently not going through the system. I have attached images of the original pump and the universal one - the significant difference being the arm. Any advice much appreciated. Thank you.
×
×
  • Create New...