Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'overdrive type j'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Admin
    • Forum Announcements
    • Forum Help and Suggestions
  • Technical
    • Engine
    • Cooling System
    • Gearbox & Overdrive
    • Drivetrain & Rear Axle
    • Electrical System
    • Bodywork & Fittings
    • Chassis, Suspension & Steering
    • Braking System
    • Fuel System
    • General
    • Tools
    • Parts Wanted
    • Interchangeable Parts
  • Me and My Cars
    • I thought I'd introduce myself
    • My car's history
    • My Triumph Restoration Project
    • My NON-Triumph cars
  • Members Chat
    • Meetings
    • International
    • Club Events
    • Other Events
    • Lounge Bar
    • Stolen
    • Spotted
    • Out and About in my car
    • Area 51
  • Downloads
    • 2021 Shop Catalogue
    • Technical Directory & Car Model Specs
  • Club Shop
    • Club Shop

Blogs

  • John Bonnett's Blog
  • Cookie's Blog
  • Kev Makin's Blog
  • andyblam's Blog
  • russ' Blog
  • Garry's Blog
  • DGC's Blog
  • JonseLucker's Blog
  • CJL1281's Blog
  • Robinson's Blog
  • Robinson's Blog
  • theestimator's Blog
  • buell's Blog
  • kasey's Blog
  • Stuart R's Blog
  • Nmuntzer's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • 69mk3's Blog
  • Yakooza2's Blog
  • vitessesteve
  • Brian Sculpher

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Cars Owned


TSSC Membership Number


Cars Owned

Found 1 result

  1. Hi all, Help, Looking for some ideas as what might be wrong. So whilst driving my 1977 1500 spitfire, the other day on the motorway (bloody stupid idea, 1500 spitfire made before most of them where built or even thought of) my over drive decided it no longer wanted to play, and had a sulk. It just switch to direct drive with no noise or vibration, and would not re engage, no matter how many times I flicked the switch. So so far I have checked the oil level, all good, checked the electrical circuit (put it in third and checked that the solenoid was making a clicking noise) all good. What now ????
×
×
  • Create New...