Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'propshaft'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Admin
    • Forum Announcements
    • Forum Help and Suggestions
  • Technical
    • Engine
    • Cooling System
    • Gearbox & Overdrive
    • Drivetrain & Rear Axle
    • Electrical System
    • Bodywork & Fittings
    • Chassis, Suspension & Steering
    • Braking System
    • Fuel System
    • General
    • Tools
    • Parts Wanted
    • Interchangeable Parts
  • Me and My Cars
    • I thought I'd introduce myself
    • My car's history
    • My Triumph Restoration Project
    • My NON-Triumph cars
  • Members Chat
    • Meetings
    • International
    • Club Events
    • Other Events
    • Lounge Bar
    • Stolen
    • Spotted
    • Out and About in my car
    • Area 51
  • Downloads
    • 2021 Shop Catalogue
    • Technical Directory & Car Model Specs
  • Club Shop
    • Club Shop

Blogs

  • John Bonnett's Blog
  • Cookie's Blog
  • Kev Makin's Blog
  • andyblam's Blog
  • russ' Blog
  • Garry's Blog
  • DGC's Blog
  • JonseLucker's Blog
  • CJL1281's Blog
  • Robinson's Blog
  • Robinson's Blog
  • theestimator's Blog
  • buell's Blog
  • kasey's Blog
  • Stuart R's Blog
  • Nmuntzer's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • 69mk3's Blog
  • Yakooza2's Blog
  • vitessesteve
  • Brian Sculpher

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Cars Owned


TSSC Membership Number


Cars Owned

Found 2 results

  1. Hi all I wonder if any one can help with this one. I have a mk2 GT6 that has been converted to overdrive (not by me). I have noticed that recently, when the car is cold it behaves oddly in that it seems to be going into and out of overdrive. Although, it may be more like a clutch slipping - the revs rise but the speed does not - or rather does not straight away - if you apply power it seems to take up drive. Once warm, it behaves normally - in and out of overdrive with no undue delay and no issue of revs rising or falling. There is some vibration at higher speeds (70 plus) which I think is the prop - the UJs were changed and I think it needs balancing. I don't think its electrical as all the wiring/switches were new (done by me) and checked and all seem to be working fine. I know there are a couple of clutches in an overdrive and confess I don't fully understand how they work! Oil levels checked and ok. Its not long been back on the road (it was a part restoration that I finished) Thanks in advance for any contributions. Bob
  2. Hi, I have purchased an D type overdrive with G/box mainshaft and a propshaft to convert my Mk1 Vitesse to overdrive. The parts came from a GT6. I note the overdrive propshaft has a different part number for GT6 and Vitesse, can anybody tell me what the difference is please?
×
×
  • Create New...