Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'smiths valve'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum Admin
    • Forum Announcements
    • Forum Help and Suggestions
  • Technical
    • Engine
    • Cooling System
    • Gearbox & Overdrive
    • Drivetrain & Rear Axle
    • Electrical System
    • Bodywork & Fittings
    • Chassis, Suspension & Steering
    • Braking System
    • Fuel System
    • General
    • Tools
    • Parts Wanted
    • Interchangeable Parts
  • Me and My Cars
    • I thought I'd introduce myself
    • My car's history
    • My Triumph Restoration Project
    • My NON-Triumph cars
  • Members Chat
    • Meetings
    • International
    • Club Events
    • Other Events
    • Lounge Bar
    • Stolen
    • Spotted
    • Out and About in my car
  • Downloads
    • 2021 Shop Catalogue
    • Technical Directory & Car Model Specs
  • Club Shop
    • Club Shop

Blogs

  • John Bonnett's Blog
  • Cookie's Blog
  • Kev Makin's Blog
  • andyblam's Blog
  • russ' Blog
  • Garry's Blog
  • DGC's Blog
  • JonseLucker's Blog
  • CJL1281's Blog
  • Robinson's Blog
  • Robinson's Blog
  • theestimator's Blog
  • buell's Blog
  • kasey's Blog
  • Stuart R's Blog
  • Nmuntzer's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • Brian witherington's Blog
  • 69mk3's Blog
  • Yakooza2's Blog
  • vitessesteve

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Cars Owned


TSSC Membership Number


Cars Owned

Found 1 result

  1. Vitesse not been running right, terrible tickover, so had a good look today diaphragm hard and split and the hoses not to clever despite being the double wall expensive ones. The test drive went very well but led to chips mushy peas and beer for lunch. The colour of the plugs made me think air leak, just removing oil filler cap would have confirmed it. Regards Paul.
×
×
  • Create New...